25 il·lusions

Cartell 25 Il·lusions

El Mag Lari fa 25 anys que va començar a fer màgia, i què millor que celebrar-ho amb un espectacle on reuneix els seus 25 números més emblemàtics.
25 anys d’il.lusions que han convertit aquell jovenet tímid, en un home que ha complert el seu somni: il.lusionar a tot tipus de públics i alhora poder viure de la il.lusió.
25 il.lusions és precisament això, un espectacle on hi haurà 25 il.lusions, en un intent de concentrar el bo i millor de tots aquests anys en un espectacle.
Si normalment el Mag Lari fa uns dotze jocs de mans per espectacle, fer-ne 25 en una hora i mitja serà un repte trepidant que haurà de superar cada nit, i de manera màgica.
Per fer-ho possible hi haurà els ingredients perfectes: aparicions i desaparicions, prediccions impossibles, ballarins i partenaires, jocs de participació, projeccions, grans il.lusions, canvis de vestuaris, música irreverent, mil canvis de llum, efectes especials, i sobretot l’humor descarat del mag més xouman que existeix.
Un espectacle fet a base d’anys, funció a funció, perquè si alguna cosa ha fet en aquests 25 anys el Mag Lari, és fer bolos. Aquí en teniu el resum.
25 il.lusions, tota una vida dedicada a la màgia.

Descarrega el dossier de premsa de l’espectacle.