Els Llibres

Els secrets del Mag Lari

Textes: Montse Lari
Ilustracions: Òscar Fernández

Edita: Pagès Editors
Col·lecció: Monografies
ISBN: 978-84-9779-481-7
17×24 cm
Tapa dura 112 pàgines
PVP 15 €
De venda a llibreries i a La Casa dels Àngels

Un secret: el Mag Lari es va convertir en mag gràcies a un llibre que va caure a les seves mans un dia de Sant Jordi. De llavors ençà ha après molt i ara li toca a ell treure’n un del seu barret per a tots els infants que s’han convertit en els seus admiradors més fidels.

Tots els seus secrets i els jocs de mans més divertits posats a l’abast de tothom, per acostar la màgia a tota la família, sense complicacions ni impossibles. I és que, en el fons, la màgia no té cap secret. Que quedi entre nosaltres.

  • Conté una trentena de jocs de mans amb dibuixos explicatius.
  • Dibuixos a color amb els moviments de cada joc de mans.
  • Explicacions generals sobre com fer una sessió d’il·lusionisme.
  • El Mag Lari ha estat vist per més de 600.000 persones en directe.
  • El Mag Lari va presentar el programa “Il·lusionadors” de TV3.

Els Viatges del Mag Lari

Editorial: Estrella polar
Col·lecció: Fora de col·lecció-EP
ISBN: 978-84-9057-661-8
14×20 cm.
Tapa dura 160 pàgines
PVP 14,90 €
De venda a llibreries i a La Casa dels Àngels

Un viatge màgic a través dels Estats Units, el Japó, l’Índia, Suïssa i Catalunya!

El Mag Lari descobreix, a través d’aquesta travessa mundial, els diferents tipus de màgia, com ara l’il·lusionisme, la prestidigitació, la màgia oriental i les ombres xineses, i revela els secrets del mag català Wenceslau Ciuró.

Un quadern de viatges completament il·lustrat que mostra els paisatges i les curiositats més rellevants de la màgia de cada lloc i els seus mags més importants.


La Màgia de Michael Jackson

Textes: Mag Lari
Pròleg: Manel Fuentes
Epíleg: Jordi Tardà

Edita: Pagès Editors

De venda a llibreries i a La Casa dels Àngels

Aquest no és un llibre sobre la vida de Michael Jackson sinó sobre la meva vida al voltant d’ell. He gastat moltes energies anant-lo a veure a tots els concerts que he pogut, plantant-me a la porta de casa seva per mirar de trobar-me’l i viatjant a Las Vegas per participar en una subhasta de coses seves. El punt i final el vaig posar el juliol de 2009 quan vaig viatjar a Los Angeles per assistir al seu funeral. Suposo que amb tot aquest currículum ja tinc ben merescut el títol de “freak”.


Mag Lari, la màgia de fer màgia

Textes: Enric Lucena

Edita: Pagès Editors
Col·lecció: Monografies
ISBN: 978-84-9975-228-0
19×28 cm
Rústica amb solapes 136 pàgines
PVP 22,22 €
De venda a llibreries i a La Casa dels Àngels

Us heu preguntat alguna vegada que passa darrera d’un espectacle de màgia? Què s’hi veu? I què no s’hi veu? Teniu a les vostres mans un llibre únic.

El Mag Lari ha deixat entrar darrera de l’escenari una persona aliena al seu espectacle perquè fes totes les fotos que volgués. Mai una càmera fotogràfica havia entrat fins a la cuina d’un espectacle de màgia d’aquestes dimensions amb total llibertat. Aquí teniu el resultat. Secrets que l’Enric Lucena us explica i sobretot, secrets que us ensenya amb un seguit d’imatges imprescindibles i mai vistes. Són l’altra cara de l’iceberg de la màgia. Us hi atreviu?