Altres espectacles

Un Nadal amb el Mag Lari

UN NADAL AMB EL MAG LARI

Guió i direcció: Josep Maria Lari
Intèrprets: Mag Lari
Disseny il·luminació: Oriol Rufach
Direcció tècnica: Oriol Rufach
Premsa: Dídac Atzet

 

 

 

 

Arriba el Nadal i amb ell, tota la Màgia. No cal dir que sóc fan de les festes de Nadal de tota la vida, però si a sobre tinc l’oportunitat de poder fer funcions, ja sóc l’home més feliç del món. Després de més de 25 anys fent espectacles pertot arreu, m’adono que la meva vida és una gira constant i, en el fons, el que més m’agrada és estar sobre els escenaris, fent el que se’m dóna millor: il·lusionar i fer riure el públic.

Aquesta nit és una nit de festa per a mi, perquè la passaré amb vosaltres. Una nit màgica per partida doble!

Un Nadal amb el Mag Lari de sempre, amb la sorpresa i l’humor de sempre i, sobretot, amb la il·lusió de sempre!

 


DOLCE VITA

Idea i guió: Josep Maria Lari
Direcció: David Pintó i Josep Maria Lari
Il·lusionista: Mag Lari
Veu en off: Pere Arquillué
Disseny d’il·luminació: Oriol Rufach
Tècnic d’il·luminació i so: Oriol Rufach
Disseny d’aparells: Gerard Feliu
Escenografia: Efímer
Assistent d’escenografia: Bernat Fugarolas
Cartell Il Gran Larini: Oriol Caminal
Fotografia cartell: David Ruano
Fotografia directe: Jordi Garcia
Cosidora: María Leguiza
Premsa: Dídac Atzet
Web: Factor Essencial

#sinopsi #dolcevita #maglari #maglarielsenyordelamagia #vespa #vivalitalia #tuvuofalamericano #escapismeimpossible #aparicio #desaparicio #multiplicacio #miracle #oceanseleven #greenjacket #mageixerit #ilgranlarini #espectacular #fontanaditrevi #quelucesmasbonitas #ryanparis #aurelia #chicomartini #mastroianni #albertoilbambino #nomelopierdo #awesome #padrino #risas&magia

Agraïments: Ajuntament de Montmeló, Pere Fontanet, Marcel Botella, Mag Edgard, Melanie Cacho, Nuria Vidart, Calamidad y Desastre.OZOM

Idea, guió i direcció: Josep Maria Lari
Tècnic de so i llum: Oriol Rufach
Premsa i comunicació Mag Lari: Dídac Atzet

 

 

 

 

 

Benvinguts a Ozom, un cabaret màgic que compta amb la participació de 4 grans estrelles del món de la màgia. Tots ells són magnífics mags, amics meus. Fa molts anys que em feia il·lusió poder compartir cartell amb ells.

En aquest espectacle he volgut combinar la màgia més espectacular de Las Vegas, la tendresa de la nostàlgia, la màgia més salvatge i energètica i aquella més enginyosa. El somni s’ha complert. Hem vestit de gala el teatre per oferir un espectacle de luxe carregat de bon rollo, humor i amor.

Ja estem tots preparats. Gin Clark, Wenceslao Padró, Cirici Pasqual, Goretti i jo mateix tenim ganes de fer-vos passar una estona meravellosa. Prepareu-vos per passar una estona Ozom! Que comenci l’espectacle!


LARI POPPINS

Autor i director: Josep Maria Lari
Disseny d’il·luminació i direcció tècnica: Gerard Feliu i Oriol Rufach
Premsa i comunicació Dídac Atzet
Web: Factor Essencial

 

 

 

 

Si mireu al cel veureu que hi ha alguna cosa que vola amb un paraigües… És un ocell? Un avió? Nooo! És Lari-Poppins!

Un espectacle que no té res a veure amb la pel·lícula però que tampoc no s’hi assembla!
Per primera vegada el Mag Lari confessa:

Mary Poppins és la meva mare, per això faig màgia!

Si us agrada el Mag Lari i la Mary Poppins ja teniu l’espectacle de la vostra vida! Una hora llarga farcida de màgia visual i participativa us espera.

Lari-Poppins, un espectacle perillosament familiar.

Després d’espectacles com Secrets, Splenda o La Màgia del Mag Lari, arriba Lari-Poppins, un nou show amb marca de la casa: màgia participativa i divertida, amb una original posada en escena.

La màgia i l’humor de la mà d’un personatge que ja és un clàssic en la història de l’il·lusionisme del nostre país.

Grans il·lusions, jocs de mans impossible i fins i tot un número en el que hi participa TOT el públic, són alguns dels ingredients que fan aquest espectacle màgicament diferent.


Mag Lari (Josep Maria Lari Viaplana, Barcelona 1973) és il.lusionista des de fa 30 anys. La seva vocació l’ha portat per tots els teatres de Catalunya i Espanya amb espectacles com Secrets, Splenda, Ozom i 25 Il.lusions, entre molts d’altres.

El Mag Lari ha actuat també en festivals internacionals de màgia a França, Portugal, Alemanya, Suïssa i Japó.

La seva popularitat és deguda, en part, a les seves intervencions a la ràdio i la televisió (TVE, TV3, Antena3, La Sexta i Tele5), on ha fet de col.laborador amb Albert Om, Javier Cárdenas, Andreu Buenafuente, Manel Fuentes, Carlos Sobera, El Gran Dictat i molts més.

Potser el que més destaca del Mag Lari és la seva manera de fer. La gran capacitat comunicativa i la faceta de mag-showman, se sumen a la seva estètica polida i brillant, per donar com a resultat un tipus de màgia diferent i espectacular. L’any 2016 va obrir la seva pròpia escola de màgia a Barcelona per formar nous talents.

Algunes curiositats serien que es va convertir en personatge de còmic a la revista Cavall Fort, que va fer desaparèixer els 65 músics de l’Orquestra de Sant Cugat, que va fer aparèixer la Belén Esteban a Sálvame, o que David Copperfield el va fer desaparèixer en un dels seus espectacles.
El Mag Lari ha escrit Els secrets del Mag Lari (Pagès Editors), Els Viatges del Mag Lari (Estrella Polar) i La Màgia de Michael jackson (Pagès Editors) donada la seva passió pel cantant de qui en té una de les col.leccions de memorabilia més importants del món. Enric Lucena també va escriure sobre ell el llibre La màgia de fer Màgia.

Premis com l’Arc, el de millor espectacle de Fira Tàrrega, el Culturàlia, dos Butaques, el Primer Nacional de Màgia i finalista a Català de l’Any, avalen una carrera amb més de 3.500 funcions, “fetes sempre amb la mateixa il.lusió que el primer dia”, tal i com ell mateix diu.

Ha presentat durant dues temporades el programa “Pura Magia” de TVE, on també n’era el director de l’acadèmia. Ha estat el presentador de la XI Gala dels Premis Gaudí de Cinema, i és l’únic artista que ha repetit tres anys seguits al Festival de Cap Roig. També ha fet cameos en pel.lícules com El crèdit o La Vampira de Barcelona.

El 2021 obre La Casa dels Àngels, una casa experiència plena de màgia i misteri que es pot visitar tot l’any a Castellserà. La casa inclou un petit teatre, un restaurant i la col·lecció Wonderland amb més de tres-cents objectes personals de Michael Jackson.

En l’actualitat el Mag Lari ha dirigit el programa Magic for Humans de Netflix i l’espectacle Nada es imposible del Mago Pop representat a Madrid, Barcelona, Branson i Broadway.